Hubakee logo

Warehousing

Warehousing bij een derde partij wordt steeds populairder, ook wel Third Party Logistics genoemd (3PL). Deze vorm van warehousing is een belangrijke stap die jou veel voordelen biedt. Door je warehousing uit te besteden aan Hubakee, positioneer je je voorraad dicht bij je klanten. Bovendien optimaliseer je de logistieke stroom en verlaag je de operationele kosten. Ook profiteren van onze expertise en magazijnruimte? Neem dan contact met ons op.
Line 3

Logistiek warehouse van Hubakee

In het hart van de dynamische regio Amsterdam en Haarlem biedt Hubakee geavanceerde warehousing-diensten aan. We zijn een essentieel distributiecentrum voor jouw onderneming. Onze warehousing is meer dan alleen opslag; het is een integraal onderdeel van jouw supply chain die zorgt voor een efficiënte doorstroming van goederen van opslag naar de eindklant. In samenwerking met toonaangevende koeriersdiensten, zorgen we ervoor dat jouw producten duurzaam, veilig en tijdig worden opgehaald en afgeleverd.

Het belang van duurzame warehousing

Niet elk bedrijf heeft ruimte om een eigen voorraad te houden, maar gelukkig is dat nu niet meer nodig. Warehousing is een efficiënte oplossing voor je logistieke problemen. Een van de belangrijkste voordelen hierbij is dat warehousing dienstverleners experts zijn in voorraadbeheer en hier vaak al jaren ervaring in hebben. Zij kunnen je helpen je supply chain-activiteiten te optimaliseren en zo duurzaam mogelijk in te richten, zodat jij het meeste haalt uit je logistieke proces.

Hoe werkt warehousing?

Onze warehousing begint met een persoonlijke aanpak. We analyseren je specifieke behoeften om de optimale opslag- en distributiestrategie te bepalen. Dit omvat het beheren van voorraad, het verpakken van orders en het organiseren van het transport. Voor elke klant bepalen we de meest geschikte transportmodaliteit, zodat jouw producten op de meest efficiënte manier hun bestemming bereiken. Dit alles gebeurt vanuit onze strategisch gelegen hub in Halfweg, vlakbij Amsterdam en Haarlem. Onze logistieke hub is dus ideaal voor bedrijven die hun logistiek willen centraliseren in deze bruisende regio.

  1. Neem contact met ons op.
  2. We koppelen je aan een vaste accountmanager. Samen bespreken jullie de wensen en doelstellingen.
  3. De accountmanager waarborgt alle zendingen. Van aanmelding tot aan bezorging, alles kan je veilig online volgen via een track & trace code.

Warehousing kosten

Hoewel de kosten voor warehousing variëren op basis van verschillende factoren zoals opslagvolume, duur en specifieke diensten, streven we ernaar om transparante en competitieve prijzen te bieden. Voor een gedetailleerde kostenopgave en om een servicepakket samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen vinden we een oplossing die past bij jouw budget en logistieke vereisten.

Line 4

Warehousing en fysieke distributie combineren

De combinatie van logistiek en warehousing is essentieel voor een soepele supply chain. Bij Hubakee begrijpen we hoe deze twee elementen elkaar aanvullen. Onze cityhub-service is een perfect voorbeeld van hoe we logistiek en warehousing integreren om een end-to-end oplossing te bieden. Van opslag tot laatste-mijllevering, we zorgen voor een naadloze overgang en maximale efficiëntie. Ontdek ook de andere diensten van Hubakee:

Laat warehousing aan de experts over

Door gebruik te maken van warehousing, hoef je je geen zorgen meer te maken over de distributie van je goederen. De experts pakken dit voor je op en zorgen dat alles op tijd bezorgd wordt bij jou klant. Hierdoor kan jij je focussen op je kerncompetenties, zoals de productontwikkeling, marketing, klantenservice of andere gebieden die groei van je bedrijf stimuleren. Bovendien kan een samenwerking met ons warehouse je helpen de kosten te verlagen, bijvoorbeeld door het gebruik van elektrische voertuigen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Ook je logistieke processen optimaliseren met onze warehousing-service in de regio Amsterdam of Haarlem? We nodigen je uit om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Ons team van experts staat klaar om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat voldoet aan de unieke eisen van jouw bedrijf.