Hubakee logo

Montage en demontage

Duurzame montage en demontage wordt steeds populairder in onder andere de bouw. Dit komt omdat het tal van voordelen biedt ten opzichte van de traditionele methoden. Waar duurzaamheid eerst nog als een luxe werd gezien, is het steeds meer een noodzaak aan het worden. Klanten vinden het belangrijk dat bedrijven bezig zijn met MVO en op het moment dat je dit niet doet, is de kans groot dat zij hun klus door een ander uit laten voeren.

Line 3

Het belang van duurzame assemblage
en montage

Een van de grootste voordelen van duurzame assemblage en montage is de hoeveelheid afval die ontstaat. Bij traditionele middelen worden veel materialen verspild tijdens de installaties vanwege fouten of inefficiënties. Duurzame technieken zijn ontworpen om afval te minimaliseren door nauwkeurige metingen en geprefabriceerde componenten te gebruiken. Dit zal je niet alleen terug zien komen in de hoeveelheid afval, maar ook in de kosten die je hierbij bespaart.

Verminder je energieverbruik!

Denk ook aan het energieverbruik van duurzame assemblage en montage. Wanneer een monteur langskomt in een elektrische wagen, betekent dit dat er veel minder CO2 is uitgestoten tijdens de reis naar de locatie. Ook het feit dat er niet op diesel of benzine gereden wordt, zal je terugzien in de kosten van je bedrijf.

Line 4

Benieuwd naar de mogelijkheden?