Hubakee logo

ONZE MISSIE

Line 3

Een volledig CO2-neutraal proces naar Haarlem en de Haarlemmermeer

“Hupsakee!” Je kent deze kreet natuurlijk wel. Onze ouders of leerkrachten hebben allemaal wel eens geprobeerd om ons hiermee aan te sporen om in actie te komen. En dat is wat we willen doen met onze cityhub. We zullen met elkaar in actie moeten komen om de doelstellingen van het klimaatakkoord te behalen, dat kan alleen als we slim met elkaar gaan samenwerken. Wij bieden de mogelijkheid om een deel van jouw logistieke proces te verduurzamen, doe je mee?

Line 4

Een visie voor de toekomst

De transport en logistieke vakgebieden zijn constant in ontwikkeling en als logistiek dienstverlener kan je dus niet achterblijven. Wij willen ondernemers, wereldverbeteraars en impactmakers een alternatief bieden voor het bevoorraden van hun bedrijfspand, winkel of project. We dagen ze uit om af te wijken van de traditionele werkwijze en de mogelijkheden van onze hub te ontdekken. Laten we samen een bijdrage aan een schonere en duurzamere leefomgeving. Slaan we de handen ineen?

Een andere kijk op logistiek

Logistiek is veel meer dan het transporteren van goederen. Het is samenwerking, innovatie en mensen met elkaar verbinden. Als bedrijf streven wij naar verandering, maar dit begint klein. Daarom focussen we ons op onze directe omgeving, omdat wij geloven dat we hier de meeste impact maken. Door persoonlijke aandacht te geven, lokaal betrokken te blijven en de juiste veranderingen door te voeren kunnen we met elkaar zorgdragen voor een duurzamere wereld, en een schone en veilige leefomgeving achterlaten voor iedereen aan wie we deze prachtige wereld nalaten. 

Line 4

Logistiek zit in ons DNA

AA Verhuizers opgericht in 1996 door Hans & Dick

“Wij komen als u gaat!” Hubakee is een formule van AA Verhuizers. Als erkend verhuisbedrijf zijn we al jaren actief in de logistiek. Het proces zo zorgeloos mogelijk maken voor de klant is iets wat sinds de start van AA Verhuizers al hoog in het vaandel staat en waar we sinds 1996 elke dag hard aan hebben gewerkt. Deze waarde is vandaag de dag nog steeds een grote drijfveer, die we meenemen in de dagelijkse bedrijfsvoering van Hubakee.

Oprichting van AA Verhuizers

In 1996 zag AA Verhuizers het levenslicht. Het bedrijf kent 3 oprichters en zij besloten hun eigen verhuisbedrijf op te richten. Met relatief weinig middelen hebben zij het bedrijf opgebouwd tot waar AA Verhuizers nu staat. Met 20+ werknemers en 10 vrachtwagens die dagelijks onderweg zijn om de goederen van onze klanten, particulier of zakelijk van A naar B te verplaatsen met de hoogst mogelijke zorg.

Line 4

2023
Start Hubakee 

Hupsakee of hoppatee wordt bij Van Dale doorverwezen naar de term ‘hupla’.

Dit woord kan meerdere betekenissen hebben, namelijk: Een aansporing om actief te worden, zich op te richten, te springen en dergelijke. Ter begeleiding van een enkele snelle of een reeks elkaar snel opvolgende bewegingen. Wie een aanloop neemt om over een hekje te springen en hier vervolgens in slaagt, roept uit: ‘hoppa’, ‘hupsakee’ of huplakee’! Als je iets hebt gefikst, heb je immers een activiteit goed volbracht en ben je er klaar mee

Meer weten over Hubakee?