Hubakee logo

LOGISTIEKE HUB

Line 3

Zero-emissie hub: logistiek op zijn best!

Bij Hubakee zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen in de regio’s Haarlem, Amsterdam en Schiphol. Met onze focus op zero-emissie transport en een logistieke hub van 2.000 m², zetten we ons in voor een groenere toekomst. Tegelijkertijd streven we ernaar om jouw processen te optimaliseren, waardoor je het maximale haalt uit jouw bedrijfsvoering.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Line 4

Voordelen van onze logistieke hub

Kies je voor Hubakee, dan kies je voor duurzaamheid! We zijn een logistiek dienstverlener met een hub (logistiek) aan de rand van de stad Haarlem. Zo zijn we binnen no time ook in Amsterdam en op Schiphol om jouw logistieke diensten uit handen te nemen.

  • Zero-emissie transport: we zijn trots op ons commitment aan duurzaamheid door het aanbieden van volledig emissievrije transportoplossingen. Onze elektrische voertuigen zorgen ervoor dat alle goederen op een milieuvriendelijke manier worden vervoerd.
  • Ruime logistieke hub: met 2.000 m² aan moderne magazijnruimte aan de rand van de stad, bieden we flexibele opslag- en distributiemogelijkheden voor jouw grote zendingen en pakketten.
  • Persoonlijke aanpak: bij Hubakee geloven we in het belang van persoonlijk contact. Elke klant krijgt een vaste accountmanager toegewezen voor optimale service en relatiebeheer.
  • Spoedzendingen: jouw urgente zendingen zijn onze prioriteit. We bieden snelle ophaal- en bezorgdiensten binnen 2 tot 4 uur in de stad, vanaf het moment dat de goederen bij ons zijn.
  • Expertise: als lokale speler kennen we Amsterdam, Haarlem en de omgeving van Schiphol als geen ander. Onze kennis van de stad en haar ontvangers zorgt voor een vlekkeloze levering.

Onze diensten

Onze locatie en ons wagenpark zijn zo ingericht en met de juiste hulpmiddelen uitgerust dat we een grote diversiteit aan goederen(stromen) kunnen afhandelen. Als logistiek dienstverlener beperken we ons niet tot één markt, we bedienen een grote diversiteit aan klanten. Van bevoorrading van je winkel tot aan de bouwplaats en van het leveren en monteren van meubilair tot aan het bundelen en leveren van facilitaire goederen. Wij zijn jouw partner op het gebied van duurzame, CO2-neutrale logistiek!

Warehousing

Heb je behoefte aan een opslag voor bijvoorbeeld gereedschap of beursmateriaal? Wil je materialen aan de rand van de stad laten bezorgen om deze op een voor jouw geschikt moment op te halen? Bij Hubakee bieden we duurzame warehousing in de vorm van pallet- en containeropslag en verzorgen we de complete logistieke afhandeling. Met onze hub in Halfweg zitten we aan de rand van diverse stedelijke gebieden, knooppunt Rottepolderplein. Jouw voorraad of materialen zijn dan ook nooit ver van jou of jouw project verwijderd. Zo heb je CO2-neutrale warehousing en leveren we de materialen met zero-emissie transport bij jou op locatie af.

Reversed logistics

Bij Hubakee optimaliseren we het hele logistieke proces, inclusief reversed logistics. Onze vrachtwagens zijn efficiënt zowel bij leveringen als bij retourzendingen – ze gaan altijd volgeladen de stad in en uit. We richten ons niet alleen op het terugnemen van producten, maar zorgen ook voor de verantwoorde afvoer van schone recyclebare materialen zoals plastic, karton en textiel. Zo leveren we een volledige, duurzame service voor al jouw logistieke behoeften.

Logistiek en transport

Bij Hubakee transformeren we de stadslogistiek voor leveranciers. Vanuit onze veelzijdige hub in de stad, leveren we een breed scala aan producten met onze elektrische vrachtwagens. Dit doen we niet alleen op een duurzame manier, maar ook met de hoogste veiligheidsstandaarden. Of je nu het aantal bezorgmomenten wilt verminderen of liever kiest voor deelzendingen aan de stadsrand, we bieden de flexibele oplossingen die je nodig hebt!

Montage en demontage

Hubakee staat ook klaar voor installatie, montage en demontage ter plaatse. Deze service maakt ons de perfecte keuze voor branches, zoals meubellogistiek of projectinrichting, waar een complete oplossing essentieel is. Kies Hubakee voor een alles-in-één logistieke partner.

Zero-emissie logistieke hub

Hubakee staat voor meer dan logistieke dienstverlening; we zijn een innovatieve stadshub, een efficiënte (tijdelijke) opslagplaats en een cruciaal distributiecentrum. Onze missie? Het minimaliseren van transportbewegingen in de stad. Dit streven verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar draagt ook significant bij aan het verminderen van CO2-uitstoot. Maar onze inzet voor duurzaamheid en innovatie gaat verder dan je denkt. Leer meer over onze missie en hoe we de toekomst van stadslogistiek vormgeven.

Line 4
Line 4

Een nieuwe manier van logistieke dienstverlening

Onze unieke locatie in Halfweg zorgt ervoor dat we stadslogistiek op een innoverende manier aanvliegen. Zo gaan we met onze eigen zero-emissie vrachtwagens de stad in. Bovendien versterkt onze centrale positie bij Haarlem, Amsterdam en Schiphol onze capaciteit om efficiënt en milieuvriendelijk te opereren in deze dynamische regio’s. Onze verbinding met deze gebieden zorgt ervoor dat we altijd een stap voor zijn in het aanbieden van geoptimaliseerde logistieke oplossingen.

Hubakee: jouw logistieke hub aan de rand van de stad

We nodigen je graag uit om deel uit te maken van een duurzame en innovatieve toekomst. Onze logistieke hub is de sleutel tot efficiënte en milieuvriendelijke stadslogistiek. Ben je klaar om jouw logistieke processen te veranderen en deel uit te maken van een groener, schoner transportnetwerk? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Samen zetten we stappen richting een duurzamere toekomst.

Recente projecten van Hubakee

Studio
Anneloes

Warehousing voor een kledingmerk

Bekijk case

Kantoor
voorzieningen

Transport voor projectinrichters

Bekijk case

Kunst
verzameling

High end transport

Bekijk case