Hubakee logo

Logistiek en transport

Duurzame logistiek en transport. Dat is een belangrijke stap die jouw bedrijf heel veel voordelen kan bieden. Want wist je dat de kans dat klanten een aankoop bij jouw bedrijf doen groter is wanneer je actief bezig bent met duurzaamheid? Maar naast een positieve reputatie opbouwen, brengen duurzame transport en distributie ook nog een aantal sociale en economische voordelen met zich mee.

Line 3

Het belang van duurzame transport
en distributie

Waar duurzame transport en distributie eerst gezien werd als een luxe, is het vandaag de dag een noodzaak. Als bedrijf ontkom je niet meer aan MVO; de impact die je bedrijf heeft op het klimaat wordt namelijk steeds belangrijker voor je klanten. En wat is er nou vervuilender dan al die vrachtwagens die elke dag de stad in gaan? Door aan de slag te gaan met duurzame transport en distributie zien je klanten direct dat je geeft om mens, maatschappij en planeet. Deze indruk zal doorslaggevend zijn voor of zij contact met jou opnemen, of niet.

Bespaar brandstofkosten!

Als je geld wilt besparen op brandstofkosten, hebben we goed nieuws! Ons team bij Hubakee is toegewijd aan duurzaam transport, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook kan helpen bij de groei van je bedrijf. Door over te schakelen naar elektrische of alternatieve brandstofvoertuigen voor transport en distributie, kun je aanzienlijk besparen op brandstofkosten en je winst verhogen. Bovendien kunnen duurzame opties ook aantrekkelijk zijn voor klanten die duurzaamheid prioriteren, waardoor je een concurrentievoordeel krijgt in de markt. Dus waarom sluit je je niet bij ons aan in onze inspanningen om de wereld schoner en veiliger te maken? Vertrouw ons, je portemonnee (en de planeet) zullen je dankbaar zijn.

Line 4

Wil je met ons samenwerken?