Hubakee logo
Transportduurzaamheid 101 - tips voor een groen proces

Cityhub

Als leverancier in Amsterdam, Haarlem en daarbuiten, weet je hoe belangrijk efficiënte, duurzame leveringen zijn. Bij Hubakee, jouw vertrouwde cityhub, begrijpen we dat als geen ander. Onze missie is om jou te ondersteunen met logistieke oplossingen die niet alleen snel en betrouwbaar zijn, maar ook het milieu ten goede komen.

Line 3

Voordelen van onze stadshub

In het hart van de steeds drukkere steden, waar de uitdagingen van transport en levering zich opstapelen, biedt onze cityhub een revolutionaire oplossing. Een stadshub of logistieke hub, functioneert als een centraal distributiepunt waar goederen tijdelijk worden opgeslagen voordat we ze naar hun eindbestemming in de stad vervoeren. Onze strategisch geplaatste cityhub in Halfweg (nabij Amsterdam en Haarlem), is essentieel voor het stroomlijnen van de logistiek in stedelijke gebieden. Zo verhogen we niet alleen de efficiëntie, maar dragen we ook bij aan een duurzamere toekomst.

  • Cityhub met 2.000 m² opslagruimte
  • Levering met elektrische vrachtwagens
  • Minder transportbewegingen nodig (omdat we goederen verzamelen)
  • Spoedzending mogelijk binnen 2 tot 4 uur
  • Je ontvangt altijd een track & trace code en bewijs van levering

Last mile delivery met elektrische vrachtwagens

Onze cityhub Amsterdam/Haarlem is onmisbaar in het oplossen van logistieke uitdagingen in drukke stedelijke gebieden. Door goederen te centraliseren in hubs aan de rand van de stad, faciliteren we een efficiëntere distributie naar eindklanten. Dit noemen we ook wel last mile delivery, dus de laatste route die de pakketten moeten afleggen. Last mile delivery maakt het mogelijk om leveringen te bundelen, waardoor het aantal ritten vermindert en de bezorging versnelt.

Door in te zetten op elektrische voertuigen vanuit deze cityhub, is de levering niet alleen sneller maar ook duurzamer. Cityhubs bieden daarmee een antwoord op de groeiende vraag naar snelle, betrouwbare en groene bezorgopties, essentieel in de steeds meer eisende markt.

De werkwijze van Hubakee

Bij Hubakee sta jij centraal in elk aspect van onze dienstverlening. Door deze gestructureerde aanpak garanderen we een soepele, betrouwbare en volledig traceerbare logistieke ervaring.

  1. Eerste contact: neem contact met ons op via de contactpagina op onze website.
  2. Persoonlijke aanpak: na het eerste contact koppelen we je direct aan een vaste accountmanager. Deze persoonlijke relatiebeheerder is jouw directe verbinding met Hubakee. Hij of zij zorgt voor maatwerk en staat garant voor een service die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften.
  3. Doelstellingen en prestatie-indicatoren: samen stellen we duidelijke afspraken en KPI’s op. We beloven niet alleen wat we kunnen waarmaken, maar we maken dit ook inzichtelijk en meetbaar.
  4. Volledige transparantie: vanaf het moment van aanmelding tot aan de bezorging houden we je volledig op de hoogte. Onze relatiebeheerder monitort en waarborgt alle zendingen. Met behulp van track & trace, bewijzen van levering en indien nodig, foto’s van de verzending, bieden we volledige transparantie over het proces.
Line 4

Spoedzendingen: snel en zero-emissie geleverd

Heb je een urgente zending? Geen probleem. Met onze spoedzendingsservice zijn we in staat om binnen 2 tot 4 uur actie te ondernemen (als de producten al bij onze stadshub aanwezig zijn). Of het nu gaat om het ophalen van goederen in de stad of het bezorgen bij de eindbestemming, wij zorgen ervoor. Onze elektrische voertuigen zorgen ervoor dat jouw goederen niet alleen snel maar ook duurzaam bij de eindbestemming aankomen, waardoor we gezamenlijk bijdragen aan een groenere toekomst. Bij Hubakee combineren we snelheid met duurzaamheid om aan jouw spoedeisen te voldoen zonder het milieu te belasten. Een win-winsituatie als je het ons vraagt!

Ontdek alle diensten van Hubakee

Bij Hubakee gaan we verder dan alleen het aanbieden van snelle en duurzame logistieke oplossingen. Onze reeks diensten is ontworpen om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen, van opslag tot speciale leveringen. Hier is een overzicht van wat we te bieden hebben:

Meer weten over cityhubs? Neem contact op!

Ben je klaar om je logistieke uitdagingen aan te pakken met een partner die duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid vooropstelt? De cityhubs van Hubakee bieden precies wat je nodig hebt. Voor meer informatie over hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen met onze innovatieve logistieke oplossingen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om samen met jou een op maat gemaakte strategie te bespreken die aan jouw specifieke behoeften voldoet.