Hubakee logo
Toetreding Circulair West

AA Verhuizers sluit zich met Hubakee aan bij Circulair West

Hubakee is een initiatief van AA Verhuizers. Het verhuisbedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en met de komst van Hubakee draagt het bedrijf ook bij aan de circulariteit van bedrijven in de Randstad. Duurzaamheid en circulariteit spelen beide een grote rol in de missie en visie van zowel AA Verhuizers als Hubakee, maar ook wij zien in dat het lastig is om een verschil te maken als je het alleen moet doen. 

Samenwerking staat daarom hoog in het vaandel en in het kader hiervan heeft AA Verhuizers zich met Hubakee als vriend aangesloten bij Circulair West. Zo kunnen wij namelijk andere bedrijven blijven helpen om hun logistieke processen zo duurzaam mogelijk te maken, zodat we zo allemaal samen ons steentje bij kunnen dragen aan een veilige en schone wereld. 

Circulair West

Stichting Circulair West is een initiatief van 6 toonaangevende bedrijven die op zoek waren naar mogelijkheden om hun circulaire ambities te versnellen. De stichting brengt alle circulaire doeners in Noord- en Zuid-Holland samen die willen versnellen om toekomstbestendig te blijven. Want juist door te verbinden en nauw de samenwerking te zoeken kunnen snel circulaire resultaten geboekt worden. 

Omdat dit zo nauw aansluit bij de missie en visie van AA Verhuizers en Hubakee, zijn we erg blij dat we de mogelijkheid hebben gehad om ons hierbij aan te sluiten. Deze samenwerking kan niet alleen AA Verhuizers en Hubakee vooruithelpen, maar geeft ons ook de mogelijkheid om andere partijen te helpen bij het verduurzamen van hun organisaties. 

Wil je meer weten over deze samenwerking?

Recente items